MAKTABGACHA TA’LIMDA TASVIRIY FAOLIYAT MASHG`ULOTLARINI TASHKIL ETISHNING O’ZIGA XOS XOS XUSUSIYATLARI: MAKTABGACHA TA’LIMDA TASVIRIY FAOLIYAT MASHG`ULOTLARINI TASHKIL ETISHNING O’ZIGA XOS XOS XUSUSIYATLARI - Safartosheva, Mexribon (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
O’zbekiston Respublikasi Maktabgacha Ta’lim Vazirligi tomonidan «Ilk Qadam» Maktabgacha ta’lim muassasining davlat o’quv dasturi