РЕКЛАМА ФАОЛИЯТИДА ИСТЕЪМОЛЧИЛАР ДИҚҚАТ-ЭЪТИБОРИНИ ЖАЛБ ҚИЛИШИНИНГ ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Isaxanova, M. (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Hozirgi kunda korxona, firma va korporatsiyalarning ko‘proq foyda olishga harakat qilishlari mijozlarning diqqatini qanday qilib jalb qilishda reklama imkonoyatlarini kuchaytirib yubordi. Bu borada iste`molchilar diqqat-e`tiborini jalb etishning psixologik xususiyatlari muhimdir