OILAVIY NIZOLARDA FARZAND VA OTA - ONA MUNOSABATLARI - Usmonova, Munira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada bir-birlariga nisbatan salbiy munosabatda bo`luvchi, bir-birlari bilan nizolashib turuvchi ota onalar, ularning turmush tarzini, bir-birlariga va farzandlarga nisbatan bo'lgan o'zaro munosabatlari, oila uchun u qadar ahamiyatga ega bo'lmagan nizo va uning sababi, oila a’zolarining o'zaro munosabatlarida jiddiy oqibatlarga olib kelishi o‘rganilayotganligiga to‘xtalib o‘tilgan.