KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNING MAKTAB TA‘LIMIGA PSIXOLOGIK TAYYORGARLIGI VA RIVOJLANISHNING IJTIMOIY SHART-SHAROITLARI - Maxmudov, Salimjon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarning psixologik xususiyatlarining rivojlanishi haqida ma’lumot beriladi.Jumladan maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarning maktabga tayyorgarlik jarayonida sodir bo‘ladigan psixologik o‘zgarishlar, haqida ma’lumotlar berib o‘tilgan.