TA’LIM JARAYONIDA O‘QITUVCHI BILAN O‘QUVCHILAR HAMKORLIGINING KOMMUNIKATIV JIHATLARI - Djumanov, Sherali (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida o‘qituvchi bilan o‘quvchilar hamkorligining kommunikativ jihatlari, o‘quvchilar faolligini oshirishda kommunikativ munosabatlarning roli va o‘rni yoritiladi. Maqoladan bo‘lajak mutaxassislarning kommunikativ qobiliyatni shakllantirishni takomillantirish muammosi bilan shug‘ullanuvchilar foydalanish mumkin.