O‘SMIR YOSH QATLAMIDAGI BOLALARDA AGRESSIYA VA UNING SABABLARI - Arakulov, Gayrat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada o‘smirlik davridagi bolalarda agressiya namoyon bo‘lishining ijtimoiy-psixologik omillari hususida mulohazalar yuritilgan.