OILAVIY MUNOSABATLAR BARQARORLASHSHUVIDA MILLIY QADRIYATLARNING AHAMIYATI - Eshmurodov, Olmosbek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada har bir millat oila va u bilan bog‘liq jarayonga alohida e’tibor qaratib, oila haqidagi bilimlarni, tasavvurlarni va qadriyatlarni avloddan avlodga yetkazishda qadriyatlarning o‘rni xaqida mulohaza yuritilgan.