NUTQIDA NUQSONI BO’LGAN BOLALARNING BILISH FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISHDA INOVATSION METODLAR . - Islomova, Ozoda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada bolalardagi nutq nuqsonlariga ega bolalar bilan olib boriladigan korreksion-tarbiyaviy va pedagogik ishga katta e’tibor qaratilgan . Nutq kamchiligini erta aniqlash ,korreksion ta’lim-tarbiyani tashkil qilish va ta’lim -tarbiyaning uslublari masalasini hal qilish bo’yicha ma’lum miqdorda yutuqlarga erishish usullari haqida so`z yuritiladi.