ЎҚИТУВЧИ ПЕДАГОГИК ҚОБИЛИЯТЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ПСИХОЛОГИК АСОСЛАРИ - Kamolova, Shirin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақоладабугунги куннинг долзарб мавзуларидан бўлиб, ўқитувчи педагогик қобилиятларини шакллантиришнинг психологик асослар ўрганиб чиқилган.