MAMLAKAT TARAQQIYOTIDA BOSHQARUVNING PSIXOLOGIK ASOSLARINI ORGANISH MUVAFFAQIYAT OMILI SIFATIDA - Dilnoza, Obidova (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada Respublikamizda so’nggi yillarda boshqaruv sohasidagi yangiliklar,boshqaruvda samaradorlikka erishish uchun psixologiyaning fundamental bilimlaridan va o’tqazilgan tadqiqotlarning yuqori darajadagi ahamiyati misollar yordamida keng yoritib berilgan