OILAVIY MUNOSABATLAR DIAGNOSTIKASINING OʻZIGA XOSLIGI - Ergasheva, Mohina (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2025)
Ushbu maqolada oilaviy munosabatlarning sharq mutaffakkirlari tomonidan oʻrganilganligi, qolaversa oila-nikoh munosabatlari toʻgʻrisidagi qarashlari bayon etilgan. Maqolada oilaviy munosabatlar psixodiagnostikasining oʻziga xos tomonlari haqida mulohazalar yuritilgan.