НАЗМ - ИЖОДКОР KАЛБИНИНГ ТАРЖИМАСИ - Hayitov, Shavkat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Аннотация: Маколада Алишер Навоий ва унинг адабий кахрамони Пахдавон Мухаммад такдиридаги уйгун кирралар каламга олинган. Муаллиф адиб ва кахрамон ижодига мансуб бир мактуб ва бир маснавийни гоявий бадиий тахлил килар экан, асосий эътиборни комил инсонга хос фазилатларни тарихий шахслар мисолида аник ва ёркин курсатишга каратади.