Поэтик шакллар ва ижодкор индивидуаллиги : // Ўзбек тили ва адабиёти. – Тошкент, 2013. - № 2. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Поэтик шакллар ва ижодкор индивидуаллиги tahlil va talqin qilingan.