Peyzaj lirikasida hissiy tafakkur tabiati : // Ilim hәm jәmiyyet. – Nөkis, 2006. - № 1-2 - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada peyzaj lirikasida hissiy tafakkur tabiati tahlil va talqin qilingan.