Adabiyotshunoslikda maqollarning o’rganilish tarixi - Boysinov, Sohibjon (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Maqolada folklor janrlaridan maqollarning o’zbek xalq og’zaki ijodida tutgan o’rni va uning o’rganilishi haqida fikr yuritiladi