АБУ НАСР ФОРОБИЙ АСАРЛАРИДА АДОЛАТ МАСАЛАСИ - xidirov, xoshim (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ушбу мақолада Абу Наср Форобий асарларида адолат масаласининг устувор вазифа эканлиги, адолатли подшонинг амалга ошириши лозим бўлган ишлари ҳақида сўз боради