“АЛВИДО, ҚУРОЛ!” РОМАНИДА ҚАҲРАМОНЛАР НУТҚИНИНГ ЛИНГВИСТИК, СТИЛИСТИК ВА ПРАГМАТИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Qoraboshev, Ikrom (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ушбу мақолада машҳур америка ёзувчиси Э. Хемингуэйнинг “Алвидо, қурол!” романида қаҳрамонлар нутқининг лингвистик, стилистик ва прагматик хусусиятлари таҳлил қилинган.