INGLIZ TILINI ORGANISHDA MA'DANIYATNI SINDIRISH VA SHAXSNI RIVOJLANTIRISHNING KOGNITIV MODELI - Absalomov, Erkinboy (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
ushbu maqolada bugungungi sivilizatsiya jarayonida chet tilini o’rganishd aynan, ingliz sinflarida ikki madaniyatli shaxsni shakllantirish muammosi, kognitiv shaxs, shaxsda lingvistik hamda kognitiv ongni shakllantirish haqida fikr yuritilgan