ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎРГАНИШ ЖАРАЁНИДА МАДАНИЯТЛАРАРО МУЛОҚОТГА ТАЛАБАЛАРНИ ТАЙЁРЛАШ - Anarboyev, Orzubek (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎРГАНИШ ЖАРАЁНИДА МАДАНИЯТЛАРАРО МУЛОҚОТГА ТАЛАБАЛАРНИ ТАЙЁРЛАШ