Профессор-ўқитувчиларнинг олий таълим тизимида инновацион жараённи ривожлантиришдаги ўрни - Алиев, Машраб (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Мақолада олий таълим муассасаларида таълим жараёнини инновацион ташкил этишда профессор-ўқитувчиларни ўрни тўғрисида ёритилган. Шунингдек, таълим жараёнини ташкил қилишда профессор-ўқитувчиларнинг бошқарув усуллари ҳақида маълумотлар келтирилган.