CHET TILIDAGI NUTQNIO’RGATISHNINGKOMMUNIKATIV USULI. - Qosimova, Nilufar (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Faoliyatni modellashtirish uning birliklarini modellashtirish orqali amalga oshiriladi, shuning uchun bunday birliklarning tabiati masalasini to’liq va har tomonlama ko’rib chiqish kerak.