XORIJIY TILLARNI O‘QITISHDA ZAMONAVIY YONDASHUV - Abduraximova Iroda Abdukarimovna, Abduraximova Iroda Abdukarimovna (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Hozirda mamlakatimizda umumta’lim maktablarda, ta’lim muassasalarida ingliz tilini o‘qitishda turli innovatsion va pedagogik texnologiyalardan foydalanishga katta e’tibor qaratilmoqda. Ushbu maqola umumta’lim maktablarida ingliz tilini o‘qitish metodikasiga bag‘ishlangan.