УМУМТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИ ХОДИМЛАРИНИНГ ДИРЕКТОР ЖАМҒАРМАСИ ОРҚАЛИ РАҒБАТЛАНТИРИШ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Ботиров Лазизбек, Ботиров Лазизбек (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ушбу мақолада умумий ўрта таълим муассасаларининг ўрнак кўрсатган ходимларини рағбатлантиришнинг директор жамғармасини ташкил этиш, унинг маблағларидан фойдаланиш, педагог ходимлар, кутубхоначилар ва психологларнинг рағбатлантириш тартиби баён қилинган.